Vis enkelt innlegg
Gammel 22-04-10, 13:06   #6
manne
Seniormedlem
 
manne sin avatar
 
Medlem siden: Mar 2010
Hvor: Fredrikstad
Alder: 49
Innlegg: 564
manne er ny på veien

Sv: Rette og "feil" karber?

Opprinnelig lagt inn av Imse, her.

Også en annen ting, de karbohydratene i kjøttpølse kommer ikke bare fra melk, men fra potetstivelse, noe som påvirker blodsukker, insulinutsondring og til fettlagring. Det spiller jo en stor roller hvor karbene kommer fra, og de skal jo ikke komme fra potetstivelse, det påvirker jo blodsukkeret kjappere enn hvitt sukker gjør!

Er potetstivelse noe som man finner i innholdsfortegnelsen? Eller er det sånt man bare *vet*?

Det er en jungel av ting å vite og sette seg inn i...rett og slett en fulltidsjobb...hehe...

manne er avlogget   Min kostholdsfilosofi: lavkarbo/ketolyse Svar med sitat