Vis enkelt innlegg
Gammel 23-04-10, 16:02   #5
Imse
Seniormedlem
 
Imse sin avatar
 
Medlem siden: Jun 2005
Hvor: Hedmark
Innlegg: 9.680
Imse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastisk

Sv: Hvordan overleve helgen med ketose intakt?

Du overlever helt sikkert helgen uten vin. Jeg tror du gjør lurt av å vente litt med vinen. Om noen spør, så bare forklarer du hvorfor, 4 uker sett i den store sammenhengen er ikke mye vet du
Siden kan du kose deg med et par glass vin, gode fete oster, oppskårne grønnsaker og kjeks av kavli ferdigost, tykke osteskiver( du kjører de i mikro noen minutter til de blir sprø) eller kjeks av egg og linfrø( også kjørt i mirko).

Sånn måltidsplan er jeg ikke så god på, jeg spiser det jeg har lyst på til hvert enkelt måltid..Og til jeg er mett og spiser når jeg er sulten. Jeg spiser i grunn ketolysemat, jeg har holdt på så lenge nå at jeg ikke føler jeg spiser etter noen spesiell filosofi..Jeg holder meg rundt 10-20g karbo i døgnet, hvor de fleste karbene kommer fra grønnsaker, maks 1dl fløte om dagen( partystopper), nok fett til at jeg blir mett. Det blir da feks 2 egg og 1/2 pakke bacon til frokost, 5cm agurk og 1/4 paprika. Ofte ikke sulten før middag, river da 200g blomkål på rivjern legger på en tallerken og har over 2-3 skiver ost( kalles smørhøvel og ikke ostehøvel her i huset ), steker meg en kotelett eller to, lager kjøttkaker av 200g kjøttdeig el.l. og noen ganger slår jeg over 1/2dl fløte på kjøttet og koker ut panna, tilsetter litt vann om det fordamper fort, jevner med bittelitt johannesbrødkjernemel( 1/8ts) Til kvelds kan det kanskje bli 3 ostekjeks, 2kokte egg, 1/3hvit castello( fet hvit muggost), en snei agurk, litt stangselleri, tomat eller paprika.

Imse er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Ketogent 0-20 Svar med sitat