Ja mona, æ tenkte æ kunne bruke den i gryter og sånt. Å så så æ noen som lager godis med cocosaen. Det tenkte æ at æ kunne prøve. Æ bruke jo allerede ville mengder med meierismør i middagsmaten, så det hadde vel vært greit å få i seg mere fett til andre tider på dagen også. Men nå har æ ivertfall gått helt tilbake til scratch. Masse grønnsaker og egg og ikke så mye knekkebrød og eksperimentering med andre ting. Prøvde forresten det microbrødet. Det var godt, men æ likte knekkebrødet bedre, så når æ no en gang i blandt tar mæ en brødbit, så trur æ at æ tar et knekkebrød. Har jo allerede en boks som står klar med ferdige. Men som sagt... Klar innskjerping på cola zero og brøderstatninger. I går skar æ opp masse forskjellige grønnsaker og stekte dem i smør og hadde salat ved siden av. Oppå toppen hadde æ en genial bearnaisesaus æ har funnet i Sverige. 0,5 kh.