Vis enkelt innlegg
Gammel 26-04-10, 15:15   #9
Kitt
Seniormedlem
 
Kitt sin avatar
 
Medlem siden: Jan 2008
Hvor: Asker
Alder: 57
Innlegg: 18.153
Kitt er bare helt fantastiskKitt er bare helt fantastiskKitt er bare helt fantastiskKitt er bare helt fantastiskKitt er bare helt fantastiskKitt er bare helt fantastiskKitt er bare helt fantastiskKitt er bare helt fantastiskKitt er bare helt fantastiskKitt er bare helt fantastiskKitt er bare helt fantastisk

Sv: Linfrøforgiftning!

Opprinnelig lagt inn av mari10, her.

Men dersom det er snakk om 2 ss knuste linfrø- blir det innmari stor forskjell! Spørsmålet er om knuste linfrø er mindre skadelig etter steking altså i bakverk. Hvis så er tilfelle, hvilken temperatur og tid må det stekes på?

Jammen, det står jo lengre opp her. 20 min 90- 100grader!

Dette er nok bare nok et eksempel på at noe er tatt fullstendig ut av proporsjoner!
Du tror da vel ikke på alvor at vi hadde fått kjøpt linfrø i Norge om de var SÅ giftige? Vi får jo ikke kjøpt Stevia en gang!

__________________
Kitt er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Syns "Less carbs" høres fornuftig ut! ;) Svar med sitat