Sv: Mye forberedelser
å ha ferdig lavkarbo-brød i fryseren er ikke dumt. Fryseren er god å ha når det skal gå raskt og enkelt.
*Pølser er fort gjort. kan spises kalde også.
*smoothier/shaker. (ferdig på et par minutter).
Når du lager middag så lag STOR porsjon når du først er i gang. Det er kjekt med rester dagen etter...eller frys ned i porsoner så har du til "late" dager.
*mange supper er nesten "selv-lagende". Bruk frossen grønnsaker(så slipper du vaske/skrelle), litt krydder, putt oppi kjøttdeig/pølser/bacon,smør/olje evnt ferdig kokte linser/kikerter(hvis du spiser det). Fløte hvis du tåler. tar 10 min.
Er du av de heldige som kan spise ost, så er det godt med avokado, ost, rømme etc... bare åpne bokser og skjære opp avokado så har du ett (mellom)måltid. Godt med salsa ved siden av. putt feks 2 tomater, litt rød løk, hvitløk, chilipulver, olje, koriander(tørket hvis du ikka har fersk), litt limesaft i stavmikseren.
Håper det var noen tips! lykke til
__________________
[url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wE5swIX/]
|