Vis enkelt innlegg
Gammel 03-05-10, 09:30   #2
Imse
Seniormedlem
 
Imse sin avatar
 
Medlem siden: Jun 2005
Hvor: Hedmark
Innlegg: 9.680
Imse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastisk

Sv: Oppskrift på lavkarbomarsipan?

Bruk søskefunksjonene du, den funker utmerket

Jeg bruker sukrin eller splenda som jeg kjører til melis i food prosessor før jeg tilsetter finmalte og skolda mandler og eggehvite. Nå finnes dte også sukrinmelis. Min marsiapn blir saftig og god, alt kommer an på mengden eggehviter synes jeg. Og jeg bruker mye mindre søtning enn oppskriftene sier.

Imse er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Ketogent 0-20 Svar med sitat