Tråd: Forvirret
Vis enkelt innlegg
Gammel 13-05-10, 11:13   #2
arnakristin
Seniormedlem
 
arnakristin sin avatar
 
Medlem siden: Aug 2008
Hvor: Drammen
Innlegg: 2.035
arnakristin har veldig mye å være stolt avarnakristin har veldig mye å være stolt avarnakristin har veldig mye å være stolt avarnakristin har veldig mye å være stolt avarnakristin har veldig mye å være stolt avarnakristin har veldig mye å være stolt avarnakristin har veldig mye å være stolt avarnakristin har veldig mye å være stolt avarnakristin har veldig mye å være stolt av

Sv: Forvirret

Hei,
Soyaprotein og bakemix brukes isteden for mel.
Fiberhusk og JBK er fortykningsmidler.
Det er vel en smakssak om man bruker soyaprotein eller bakemix, mange synes soyaprotein har en bismak.
JBK og fiberhusk brukes som fortykningsmidler til ulike retter. Jeg prøvde jbk i begynnelsen men likte ikke smaken og konsistensen den ga, så jeg bruker ikke jbk mer. Fiberhusk bruker jeg stort sett kun til å lage linfrø og fiberhusk knekkebrød/rundstykker/brød.

arnakristin er avlogget   Min kostholdsfilosofi: ketolyse Svar med sitat