Vis enkelt innlegg
Gammel 14-05-10, 11:58   #7
Sivensvans
Seniormedlem
 
Sivensvans sin avatar
 
Medlem siden: Sep 2006
Innlegg: 3.219
Sivensvans er bare helt fantastiskSivensvans er bare helt fantastiskSivensvans er bare helt fantastiskSivensvans er bare helt fantastiskSivensvans er bare helt fantastiskSivensvans er bare helt fantastiskSivensvans er bare helt fantastiskSivensvans er bare helt fantastiskSivensvans er bare helt fantastiskSivensvans er bare helt fantastiskSivensvans er bare helt fantastisk

Sv: Ønsker tips til steking av hel kylling

Opprinnelig lagt inn av nellie, her.

Jeg pleier ta hel kylling i leirgryta. Da blir den så mør at den faller fra hverandre når man prøver å ta den opp av gryta. Krydrer den godt både utenpå og inni og har masse grønnsaker sammen med den, som den tar til seg smaken av.
Så går det ann å ta av lokket mot slutten så blir den kanskje sprø, hvis man er heldig.

....mmmm....høres fristende ut denne også - hvor lenge steker du den, og hvor mange grader? Hatt en leirgryte i maaaange år - tror jeg har brukt den bare en gang jeg kanskje jeg forsøker igjen!

Noen som har forsøkt med stekepose?

Sivensvans er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Berit Nordstrand Svar med sitat