Vis enkelt innlegg
Gammel 16-05-10, 23:32   #11
Imse
Seniormedlem
 
Imse sin avatar
 
Medlem siden: Jun 2005
Hvor: Hedmark
Innlegg: 9.680
Imse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastisk

Sv: Ønsker tips til steking av hel kylling

Opprinnelig lagt inn av kamp, her.

Jeg ahr stekt med steke pose og stekeform. Men da blir ikke skinnet sprøtt.

Det morsomste jeg gjør er å saltbake kylling. Da blir den EKSTREMT saftig.

Til en 1,5 kg kylling steke jeg den i 1 time og 25 minutt på 200C. Lar den hvile i ca 15 minutt ++ før jeg kutter den.

Du, du kan jo ikke skrive slik uten å skrive hvordan du gjør det da

Jeg vil ha oppskrift, jeg aner ikke hvordan man saltbaker noe.. Bare mener det betyr masse salt på noe vis..

Imse er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Ketogent 0-20 Svar med sitat