Sv: Troikakake
Denne her ble konsumert i går, syns den var god!
NOE skjedde derimot under mousselagingen, den skilte seg! Jeg er usikker hva som var feil, eneste forskjellen jeg gjorde i forhold til det som står var å ha i vaniljeessens istedenfor vaniljesukker. Kan det ligge der? Ellers var alt avkjølt sånn som det skulle... jeg laga litt ekstra krem og vendte den skilte moussen inn i den, så ble det nesten helt bra igjen... Om jeg lager denne igjen vil jeg blande sjokoladeblandingen i 1 dl fløte, kjøle den til romtemperatur (ikke kjøleskap) og vende den forsiktig inn i krem av 4dl fløte. Da er det bankers hvertfall!
Det som ble igjen av glasuren hadde jeg i en boks, fikk et innfall og la oppi en gjeng peanøtter og skar det i biter når det var kaldt. DET var helt fantastisk, så glasuren skal jeg lage igjen både til det formålet og til andre kaker, veldig enkel å smøre utover! (gikk fint med vanlig sukrin i forhold til melis foresten) mmm
|