Vis enkelt innlegg
Gammel 19-05-10, 11:59   #2
Imse
Seniormedlem
 
Imse sin avatar
 
Medlem siden: Jun 2005
Hvor: Hedmark
Innlegg: 9.680
Imse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastisk

Sv: Hvor får jeg tak i sjøørret?

Hm, mener da jeg har sett vill-laks/ørret på butikken, frosne og hele ved siden av oppdrettsfisk, men ikke spør hvor.

Denne oppdrettsfisken får vel for mye den ikke skal ha bl.a. korn og godt sammensatt mat for å vokse fort for å kunne sløyes fortest mulig.. Blir som med grisen, blir fora opp på korn og vokser fort. Grisene vi hadde for noen år siden ble foret på kjøttrester, geiterams, vier/anndre kvister med blad, høy, fett av alle slag og ikke så mye korn som andre griser og de fikk MYE mindre fett på kroppen og kjøttet smakte mye mindre harskt.

Imse er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Ketogent 0-20 Svar med sitat