Jordbærkake
Denne lagde jeg til 17. mai. Flere ikke-karboere som spiste både ett og to stykker og syntes den var hærlig god 
Bunnen er fra min rullekake-oppskrift (det som er fint med den er at den blir klar på 7-9 minutter steking og smaker akkurat som kakebunn!)
Min var frosset i plastwrap et par dager, la den bare inn i micro på lav tining i 10 minutter, så var den klar til å skjæres i to.
Dynket bunn med fløte (2/3) ristet sammen med (1/3) vann. Brukte vanlig sukkerfri jordbærsyltetøy fra COOP 50 gr. (9 karb) i halparten av kremen og smurte utover bunnen, og friske skiver med jordbær oppå. La toppen på og smurte krem ferdig på toppen med flere skivede jordbær. Søtet kremen med litt Natreen når jeg lagde den.
Sto en formiddag i kjøleskapet, og deretter fortært kjapt!
Bunnen min er ca. 44 karber, alt annet blir ca. 15 karber som gir 60/12 stykker = 5 karb. pr. stykke 
Sist redigert av Biggie Small : 30-07-10 kl 16:33.
|