Sv: Hva spiser du til måltider på Lindberg?
Mine måltider:
Startdagen-måltid: Havrevelling: ¾ kopp sk. melk + 1 ss store havregryn gis et oppkok (fint i micro). Rør inn 1-2 ss cottage cheese, 2-3 hakkede mandler + ½ ts Splenda og dryss over kanel.
Frokost: ½ skive lavkarbobrød, 1 egg, 2-3 skiver spekeskinke/røkelaks/skinke, noen cherrytomater og/eller agurk. Varierer med omelett med bacon/skinke
Lunch: Middagsrester eller det samme som til frokosten
Middag: Wok med biff/kylling/fisk/svinefilet. Grønnsaker: linser/bønner, broccolli, blomkål, paprika, chili, hvitløk, løk, ingefær. Saus i woken varierer jeg med enten soyasaus/vineddik eller hermetiske tomater. Noen ganger rømme + pesto.
1-2 ggr i uken har jeg gresk salat med fetaost + olivenolje/balsamicoeddik og grillet kjøtt eller fisk ved siden av.
Mellommåltider: 1 neve rå nøtter, eple eller appelsin. Atkins proteinbarer
Kosemat: 70% kokesjokolade, ostekake a la Lindberg
__________________

|