Sv: Jordbærkake
Opprinnelig lagt inn av Lullen, her.
Lurte litt på hvordan str på formen du lagde bunnen i. Vanlig springform på 24 cm og ble den da høy nok til å deles i to?
Holdt det med en liten boks med kremfløte tilsammen til fyllet og på toppen?
Så veldig fristende ut 
Hei Lullen 
Godt smurt springform tror det var 24 cm ja finnes det en størrelse under? Deltes finfint i 2, kanskje du får den høyere og i 3 deler hvis melblandingen siktes i forsiktig og ikke piskes som gjorde at min "dosis" falt noe sammen (men hevet seg jo supert i ovnen).
Jeg brukte faktisk mindre enn en 1/3 boks så det ble litt lite krem, en boks burde være perfekt. Jeg dynket også litt lite, bunnen tåler væske uten å bli løs fant jeg ut.
Kaken ble bare bedre for hver dag i kjøleskapet, alle smakte og smakte hver gang de var på kjøkkenet og vips så var den borte 
|