Sv: Nybegynnerspørsmål
Ingen spørsmål er teite!
1. Olje på salaten kan være en god, litt dyr olivenolje om du liker det, ellers så bruker noen MCT- olje som fås kjøpt i noen helsekost- butikker eller bestilles på apotek. Den smaker lite/ingenting, har jeg hørt!
2. Meierismør er det eneste som gjelder!!! Og Kvitseidsmør ol. Altså bare det som er SMØR, ikke margarin i det hele tatt!
3. Fløte er kremfløte, ja. Rømme er seterrømme etc, majones er vanlig majones. Bare fete, ekte varianter, takk!
4. Krom, selen og magnesium er viktig å ta.
5. Skal du i ketose, bør du begynne på ca 15 karber. Ellers kalles det lavkarbo opp til 150 karber.
Jo mer karber, jo mindre fett. 15 karber trenger du ca 100-200g fett.
Du kan begynne med å lese denne tråden! Veldig fin intro til lavkarbo- livet!
Masse lykke til!
|