Vis enkelt innlegg
Gammel 22-05-10, 13:47   #22
Kitt
Seniormedlem
 
Kitt sin avatar
 
Medlem siden: Jan 2008
Hvor: Asker
Alder: 58
Innlegg: 18.153
Kitt er bare helt fantastiskKitt er bare helt fantastiskKitt er bare helt fantastiskKitt er bare helt fantastiskKitt er bare helt fantastiskKitt er bare helt fantastiskKitt er bare helt fantastiskKitt er bare helt fantastiskKitt er bare helt fantastiskKitt er bare helt fantastiskKitt er bare helt fantastisk

Sv: Nybegynnerspørsmål

Ingen spørsmål er teite!

1. Olje på salaten kan være en god, litt dyr olivenolje om du liker det, ellers så bruker noen MCT- olje som fås kjøpt i noen helsekost- butikker eller bestilles på apotek. Den smaker lite/ingenting, har jeg hørt!

2. Meierismør er det eneste som gjelder!!! Og Kvitseidsmør ol. Altså bare det som er SMØR, ikke margarin i det hele tatt!

3. Fløte er kremfløte, ja. Rømme er seterrømme etc, majones er vanlig majones. Bare fete, ekte varianter, takk!

4. Krom, selen og magnesium er viktig å ta.

5. Skal du i ketose, bør du begynne på ca 15 karber. Ellers kalles det lavkarbo opp til 150 karber.
Jo mer karber, jo mindre fett. 15 karber trenger du ca 100-200g fett.

Du kan begynne med å lese denne tråden! Veldig fin intro til lavkarbo- livet!

Masse lykke til!

__________________
Kitt er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Syns "Less carbs" høres fornuftig ut! ;) Svar med sitat