Vis enkelt innlegg
Gammel 24-05-10, 14:09   #1
Imse
Seniormedlem
 
Imse sin avatar
 
Medlem siden: Jun 2005
Hvor: Hedmark
Innlegg: 9.680
Imse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastisk

Kokosmelkpudding

Jeg finner ikke oppskrift på det her.. Må da være noen flere enn meg som lager det? Oppskrifta gir 4 porsjoner.

1 boks kokosmelk (santa maria sin har 1.5g karbo pr 100g)=4dl
4 gelantinblad
1-2ss sukrin eller etter smak
vaniljepulver, vaniljeessens eller vaniljeekstrakt.

Legg gelantinen i bløt i kaldt vann. Åpne boksen med koksmelk og varm den i en kjele,ta kjelen til sides, tilsett vanilje og søtning( smak deg til, kokosmelk er søtt) og når gelantinen er myk rører du inn den. Avkjøl blandingen før du har i bolle eller porsjosskåler, ellers synker vaniljekornene til bunns. Avkjøl på benken til romtemperatur før du setter de i kjøleskap.

Må stå rundt 3 timer eller noe sånt, kommer an på om du heller i porsjonsskåler eller en stor bolle.

Imse er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Ketogent 0-20 Svar med sitat