Vis enkelt innlegg
Gammel 25-05-10, 23:51   #19
Huldr
Gudinne
 
Huldr sin avatar
 
Medlem siden: Apr 2004
Hvor: Oslo
Alder: 53
Innlegg: 11.131
Huldr er bare helt fantastiskHuldr er bare helt fantastiskHuldr er bare helt fantastiskHuldr er bare helt fantastiskHuldr er bare helt fantastiskHuldr er bare helt fantastiskHuldr er bare helt fantastiskHuldr er bare helt fantastiskHuldr er bare helt fantastiskHuldr er bare helt fantastiskHuldr er bare helt fantastisk

Sv: Hjelp! Sjarken!

Tja, tenkte vel heller at ett egg var i overkant til 1/2 kg siden det er ett egg til 1 kg i oppskriften. Brukte nok ett egg sist også ja, men husker ikke hvor mye fisk jeg hadde i. Tror ikke det var mindre enn 1/2 kg i alle fall. Syntes det ble ganske vått med det ene egget, som vel var middels stort (står M/L på pakka). Trodde egentlig det var for bindingsmiddel-effekten man hadde i egg, har ikke tenkt på at det kan gi god smak. Men det kan det jo sikkert, mest eggeplommen kanskje? Man kan jo evt ha i mer plomme og kutte ut en hvitte.

Men jeg tror likevel at jeg prøver å finhakke neste gang altså. For jeg synes å huske at de ble veldig gode forrige gang


Sist redigert av Huldr : 25-05-10 kl 23:58.
Huldr er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Intuitivt Svar med sitat