Vis enkelt innlegg
Gammel 26-05-10, 21:16   #8
Imse
Seniormedlem
 
Imse sin avatar
 
Medlem siden: Jun 2005
Hvor: Hedmark
Innlegg: 9.680
Imse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastisk

Sv: Nå er sommer'n her, finnes det Lavkarbo-is !?!

Opprinnelig lagt inn av Bonitta, her.

Hvorfor egg oppi?
Jeg har prøvd med bringebær, litt sukrin og fløte. Ble kjempegodt.
Men rått egg oppi høres gyselig ut....

Mere balansert som 157cm sier, OG fyldigere smak. Ofte bruker jeg bare plommen og bruken hviten til noe annet. Norske egg er helt ufarlig å spise råe.

Imse er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Ketogent 0-20 Svar med sitat