Trenger litt hjelp til ingredienser i forhold til baking
Jeg er utrolig dårlig på å lage mat som krever en innsats.
Men i går fikk jeg blod på tann etter å ha klart å lagd lapper for første gang.
Men! Jeg har et stort problem! Mange av ingrediensene er helt gresk for meg. Og hvilke ting burde jeg ha i et lavkarbokjøkken?
Jeg har skrevet opp:
Philadelphia-ost
Creme Fraiche
sember pofiber
fiberhjusk
kruskakli
De tre siste her aner jeg ikke hva er engang.
Kan dere hjelpe meg med å fortelle meg hva annet jeg burde skaffe?
Og hjelpe meg ved å fortelle meg i hva slags type foretninger man kan kjøpe slikt?
*helt grønn*
Soyapulver og ketolyse bakemiks er kanskje også en ide?
tusen takk for all hjelp på forhånd
OG om det er eventuelt noen som kanforklare meg hva de forskjellige tingene gjør i bakverket? jeg skjønner det faktisk ikke..
__________________
Ketolysestart: 27. november 2009, totalt vekttap: 29,9kg - Igjen til mål: 17,8kg
Mål: 73kg
|