Vis enkelt innlegg
Gammel 29-05-10, 10:24   #3
Smakfull
Medlem
 
Smakfull sin avatar
 
Medlem siden: Jun 2009
Innlegg: 196
Smakfull er på en erverdig vei

Sv: Trenger litt hjelp til ingredienser i forhold til baking

Jeg mistenker at sember pofiber, fiberhusk og jbkm (johannesbrødkjernemel) har samme funksjon i bakverk, nemlig som et bindemiddel slik at man får en fast "deig", og ikke en tynn suppe når man baker.

Jeg bruker kun fiberhusk, fordi jeg har ikke orket å kjøpe inn mange forskjellige bindemidler. Fiberhusk har fungert fint for meg i alle de bakverk hvor det har stått jbkm og sember pofiber. Jeg har ikke prøvd å bruke det i saus, da jeg har hørt at fiberhusk er meget uegnet til det.

__________________
Det er i motbakke det går oppover.
Smakfull er avlogget   Min kostholdsfilosofi: South Beach Svar med sitat