Sv: Hva skjedde med sunnheten?
Hva er det som er rundt oss over alt alle dager? Bakerier, Rema, COOP, Deli De Luca, kafeer, restauranter etc.etc. og hos disse ligger variasjonene (matproduktene) man spiser hver dag.
Grunnen til å finne frem til et bedre lavkarbobrød? Mye av påleggsproduktene som finnes i butikker er tilpasset i mengde og størrelse for å ligge på en brødskive.
Bakerivarer? Hallo 7 sorter etc.etc? Det er klart det må finnes erstatninger for slike matprodukter, det ligger jo innerst i matkulturen vår.
I en ideell verden (hvor alle i statens ernæringssråd hadde lest "good calories, bad calories") ville de store matkjedene/produsentene produsert matvarer av kommersiell standard som erstattet stivelse og sukkerforbindelser, i tillegg til de vanlige merkene de lager idag (for de som tåler karbohydrater).
Hvis lav karbo forblir i en evig sone på kanten av normalt kosthold med tidkrevende hjemmebaking, fokus på "økologiske" produkter og halvgode lavkarb produkter fra USA, kommer det aldri til å bli normalt lett for en majoritet av de med karboproblemer å leve på slik kost i en moderne travel verden.
BiSm
|