Vis enkelt innlegg
Gammel 05-06-10, 22:19   #3
KRØLLTOPP
Nytt Medlem
 
Medlem siden: Sep 2009
Innlegg: 5
KRØLLTOPP er på en erverdig vei

Sv: isen blir krøttete/grøtete..=(

Jeg kom over en helt ny ismaskin på loppemarked for noen uker siden. Har nå eksprementert på forskjellige istyper med forskjellig hell. Jeg har også fått litt knudrete is noen ganger, skjønner heller ikke hvorfor dette skjer. Men jeg har blandet litt melk i blandingen så kanskje det er derfor det skjer ?
Ikke lett å finne den ulitmate måten å lage is på, har prøvd både å lage eggedosis og blande med pisket kremfløte så smeltet sukkerfri sjokolade ( den ble knall i konsistensen )
Men min beste is ble til slik:
Koker opp fløte sammen med vaniljestang og vaniljedråper, pisket egg og sukrin sammen. Tilsatte fløten i tynn stråle i eggeblandingen, helte denne tilbake i kjelen og varmet den opp til den begynte å tykne. Deretter avkjølte jeg blandingen helt før jeg kjørte den i ismaskinen. Denne ble kjempegod i konsistensen men MÅ spises mer eller mindre med det sammen da den blir alt for hard når den settes i fryseren.

KRØLLTOPP er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Ketolyse Svar med sitat