Vis enkelt innlegg
Gammel 06-06-10, 21:01   #183
Lillemy71
Seniormedlem
 
Lillemy71 sin avatar
 
Medlem siden: Mar 2010
Innlegg: 2.372
Lillemy71 er bare helt fantastiskLillemy71 er bare helt fantastiskLillemy71 er bare helt fantastiskLillemy71 er bare helt fantastiskLillemy71 er bare helt fantastiskLillemy71 er bare helt fantastiskLillemy71 er bare helt fantastiskLillemy71 er bare helt fantastiskLillemy71 er bare helt fantastiskLillemy71 er bare helt fantastiskLillemy71 er bare helt fantastisk

Sv: Spis deg slank

Opprinnelig lagt inn av Mona_K, her.

Jeg svimte av i et sett når jeg gikk på "spisdegslank" Jeg gikk konstant med en oversøt smak i munnen pga søtstoffene, ja jeg gikk ned men jeg var ikke lykkelig. Jeg syns imse er inne på noe.. Men for dere det funker for er det jo kjempebra =)

Kan ikke få gjentatt det mange nok ganger vi er alle forskjellige og de ulike filosofiene vil virke ulikt fra person til person. De ulike lavkarbofilosofiene er faktisk veldig forskjellige og man må selv komme frem til hva som passer best for en selv. Dette passer ikke for deg, men det passer for 1000-vis av andre som har gode erfaringer.

Jeg er også skeptisk til en del av de kostholdsfilosofiene som blir ansett som lavkarbo av ulike grunner, men jeg rakker ikke ned på dem for det og nærmest kaller folk idioter for å følge disse oppleggene. Som sagt må hver enkelt finne den metoden som funker best, om jeg synes det er idiotisk så holder jeg det for meg selv.

At folk forteller om sine erfaringer, enten det er nå positivt eller negativt, fra ulike opplegg er kjempeflott for det er det vi kan lære av, men man trenger ikke å værer nedlatende for det. Synes det er flott at du forteller om din negative erfaringer og bare holder deg til det. Imse blei desverre litt for nedlatende og nærmest kalte oss som har valgt dette opplegget "lite oppegående". Dersom man synes dette kostholdet er så fælt så må man bare prøve noe annet, enkelt og greit, men det kan man heller ikke svare på før man har prøvd det en stund.

Jeg synes vi alle skal holde oss for gode til å bli ufine her på forumet, men dessverre er det alt for mange som er både nedlatende og bedrevitere.

__________________
Easy isn't always simple
Keep an open mind, but not so open that your brain falls out


Lillemy71 er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Ketose Svar med sitat