Sv: Eggedosis
Jeg bruker veldig lite søtning, fordi jeg synes det meste gir en viss ettersmak ved bruk av store mengder.
Jeg har en flaske natreen som jeg drypper av oppi bringebærisen min. Da bruker jeg 4 dråper natreen til 50g bringebær, 1/2dl fløte og et egg.
Sukrin og splenda gir ettersmak føler jeg, ved bruk av store mengder. Så margengs med sukrin/splenda klarer jeg ikke. Men Å søte 2dl fløte med 1ts sukrin eller spelnda synes jeg ikke gir ettersmak som er ubehagelig, bare søt smak.
Jeg har vendt av meg med søtsmaken og bruker MYE mindre søtning nå enn før. Til eggedosis av 1 egg tror jeg at jeg brukte 1/2ts splenda sist jeg laget, men det er en stund siden jeg åt eggedosis så jeg skal ikke uttlae meg skråsikkert på akkurat den.
Jeg mener å ha lest at flere her synes natreen blir bitter ved steking, jeg har ikke prøvd selv.
|