Lavkarbo-lite variasjon?
for en som er veldig kresen i matveien kan dette bli en utfordring..
Fisk og kjøtt er vel og bra.. men tilbehøret skorter det visst på.. Ikke spiser jeg asparges, heller ikke brekkebønner, ikke klarer jeg olje som dressing.. noe som gjør at det blir lite salat.. avokado liker jeg heller ikke.. takler ikke frø i brød eller annen mat.. (får brekninger) så .. jeg lurer da.. har jeg begitt meg inn på noe jeg absolutt ikke kommer til å klare?
Jeg er veldig glad i brød, pasta og alt annet godt.. Forguder risgrøt, og mye annen "nei nei mat"..
Vel, det jeg egentlig lurer på er om dere vet om annet tilbehør til mat enn brokkoli, blomkål, agurk og paprika?
Noen dressingtyper man kan lage uten at man skeier helt ut?
Noen typer brød, som minner om brød..
** og at man kan få tak i ting i en vanlig dagligvarebutikk er et must **
|