Vis enkelt innlegg
Gammel 25-05-05, 21:01   #18
Mum 4 2
Seniormedlem
 
Mum 4 2 sin avatar
 
Medlem siden: May 2005
Hvor: Sør for Trondheim
Alder: 54
Innlegg: 2.021
Mum 4 2 har veldig mye å være stolt avMum 4 2 har veldig mye å være stolt avMum 4 2 har veldig mye å være stolt avMum 4 2 har veldig mye å være stolt avMum 4 2 har veldig mye å være stolt avMum 4 2 har veldig mye å være stolt avMum 4 2 har veldig mye å være stolt avMum 4 2 har veldig mye å være stolt avMum 4 2 har veldig mye å være stolt avMum 4 2 har veldig mye å være stolt av

Opprinnelig lagt inn av Dragen

Tusen takk, mum!

Erlet er soya, er det ikke det?

Nei, ikke etter dette:

Odense Erlet er en kremfløteerstatning laget av palmekjerneolje som ikke inneholder
melkeprotein. Den lar seg lett piske til krem, og egner seg godt for kremkaker, fromasjer, iskrem og vaniljesaus. Produktet kan også brukes i middagssauser, siden det tåler koking. Odense Erlet kan kjøpes i helsekostbutikker. Her kan man også få kjøpt fløteerstatninger
som er basert på soya.

Dette er hentet fra http://www.sef.no/assets/11002215/SE...elkeggfisk.PDF

Denne brosjyren har du kanskje allerede. Men kjekk å ha i nettutgave også.

Ta også en titt her http://www.naaf.no/fakta/index.jsp?id=2019

Mange oppskrifter her også.

__________________
Hilsen Mamma for 2
Nesten i mål.
Mum 4 2 er avlogget   Min kostholdsfilosofi: GBP-operert og lavkarbo Svar med sitat