Vis enkelt innlegg
Gammel 08-06-10, 21:21   #1
Belin
Medlem
 
Belin sin avatar
 
Medlem siden: Apr 2010
Hvor: Østfold
Alder: 46
Innlegg: 95
Belin er på en erverdig vei

Et lite tips om dip/tilbehør

Jeg har alltid vært glad i dipper og sauser. Spesielt til Fondue, det er jo obligatorisk. Og det er heller ikke alltid man gidder å lage dette selv.

Så til mine store glede, har min favorittsaus Aioli til fondue og grillmat null sukkerinnhold og 0,3 karbo pr 20 g. DET er faktisk ren lykke for meg.
Merke er Fondua, og de fleste har et lav karboinnhold, samt null sukker.

De har mange andre veldig gode sauser også!
Resten finner dere her: http://www.fondua.be/en/sauzen.html
Her står hva de inneholder og hvor mye karbo.

Aioli og Pitta er mine favoritter, og de er knallgode på osteknekkis med salami eller spekeskinke oppå. Det har jeg nettopp spist nemlig! :-)

__________________
Min journal


Sist redigert av Belin : 08-06-10 kl 22:04.
Belin er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Fedon Svar med sitat