Vis enkelt innlegg
Gammel 15-06-10, 22:53   #2
Lisbeth
Seniormedlem
 
Lisbeth sin avatar
 
Medlem siden: Jan 2008
Hvor: Oslo
Alder: 57
Innlegg: 11.149
Lisbeth er bare helt fantastiskLisbeth er bare helt fantastiskLisbeth er bare helt fantastiskLisbeth er bare helt fantastiskLisbeth er bare helt fantastiskLisbeth er bare helt fantastiskLisbeth er bare helt fantastiskLisbeth er bare helt fantastiskLisbeth er bare helt fantastiskLisbeth er bare helt fantastiskLisbeth er bare helt fantastisk

Sv: Pizzabunnalternativ

Jeg lagde en taco-versjon av denne i dag, og det var, på godt norsk, dritgodt

Brunet 400 g kjøttdeig, tilsatte hjemmelaget tacokrydder og litt vann, og lot det putre noen minutter.

Så la jeg kjøttdeigen i et dørslag, og lot overflødig væske renne av, før jeg blanda kjøttdeigen med 2-3 dl revet ost.

Brukte en slikkepott til å trykke det til en firkant på bakepapirkledd stekeplate, og la på Firstprice tacosaus, mere ost, og grønn paprika, løk og babymais.

Stekte den midt i ovnen, på 200 grader, i 20-25 minutter.

Når "pizzaen" var ferdig toppet jeg med litt rømme.

Det eneste negative med den er at det er veldig lett og overspise

__________________



Lisbeth er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Lavkarbo Svar med sitat