Vis enkelt innlegg
Gammel 22-06-10, 09:34   #1
Lillemy71
Seniormedlem
 
Lillemy71 sin avatar
 
Medlem siden: Mar 2010
Innlegg: 2.372
Lillemy71 er bare helt fantastiskLillemy71 er bare helt fantastiskLillemy71 er bare helt fantastiskLillemy71 er bare helt fantastiskLillemy71 er bare helt fantastiskLillemy71 er bare helt fantastiskLillemy71 er bare helt fantastiskLillemy71 er bare helt fantastiskLillemy71 er bare helt fantastiskLillemy71 er bare helt fantastiskLillemy71 er bare helt fantastisk

Kunstig søtning og blodsukkerverdier

Nå har jeg leita rundt her inne på forumet men jeg klarer bare ikke å finne svar på det jeg leiter etter, så beklager dersom jeg nå spør om noe som er tatt opp ørten ganger (det er det vel egentlig med det meste her inne da )

Jeg mener å ha lest i en tråd her inne hvordan ulike typer kunstig søtning/naturlig søtning (som stevia/sukrin) kan påvirker blodsukkeret. Som oftest finner man at de ulike stoffene det ikke skal ha noe å si og man kan trygt få i seg litt. Har søkt litt generelt på nettet men ikke funnet så mye lurt ennå. Noen som kan hjelpe meg med henvisninger - gjerne vitenskaplig litteratur dersom det finnes.

Jeg har lest flere plasser at sukring og stevia (bruker nesten bare det selv) ikke skal ha innvirkning på blodsukkeret men ser allikevel at det er en del her inne som reagerer kraftig på disse (samt kunstig søtning) og får blodsukkerstigning. Spiser dere ren stevia før dere måler blodsukkeret da eller? Hvordan kan dere llers vite at det er akkurat stevia som påvirker blodsukker? Har tenkt å måle selv etterhvert, men jeg har litt aversjoner mot å stikke meg selv i fingen, er litt pysete sånn gitt.

__________________
Easy isn't always simple
Keep an open mind, but not so open that your brain falls out


Lillemy71 er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Ketose Svar med sitat