Opprinnelig lagt inn av Jenny
I Stavanger er det en slakter som lager all slags forskjellige pølser med null karbohydrater. Det er slakter Idsøe for de som er interesserte. Jeg har ikke fått prøvd de enda, men de skal være kjempegode. Idsøe er kjent for sin ypperlige kvalitet på kjøttvarene.
Hei
I Norge er det tilladt å tilsette 6 gram potetmel eller annen KH til pølser ( for å klistre dem sammen) derfor inneholder de fleste pølser nettopp 6 gram KH pr 100 gram pølse. ( potetmel er visst billigere enn kjøtt ) egentlig trenger man bare 2 gram potetmel for at pølsen skal henge sammen.
Ketolysepoølser fåt pr. i dag i Aust og Vestagder ( menybutikker). De inneholder 0,2 gram KH / 100 gram. De er klistret sammen med soyaprotein.
Jeg gjetter at Narvesenpølser inneholder - ja nettopp - 6 gram KH / 100 gram.
Vennlig Hilsen
Torkil
|