Vis enkelt innlegg
Gammel 12-07-10, 23:19   #37
Kitt
Seniormedlem
 
Kitt sin avatar
 
Medlem siden: Jan 2008
Hvor: Asker
Alder: 56
Innlegg: 18.153
Kitt er bare helt fantastiskKitt er bare helt fantastiskKitt er bare helt fantastiskKitt er bare helt fantastiskKitt er bare helt fantastiskKitt er bare helt fantastiskKitt er bare helt fantastiskKitt er bare helt fantastiskKitt er bare helt fantastiskKitt er bare helt fantastiskKitt er bare helt fantastisk

Sv: Kutte karbohydrater hos en toåring?

Da legen vår mente snuppa skulle komme til på Riksen fort som 3,5- åring, fikk vi vite at det var 3 måneders ventetid. Da ringte jeg dem og forklarte damen hvor lenge 3 måneder var i en 3,5- årings liv!
Fikk time etter 10 dager!

Ring og mas, legg ut om hvor ille det er og at dere tar alle avbestillinger som er, bare dere kommer fort til!
Og for alt i verden må dere ikke endre noe mer av kosten før dere har vært på Riksen uansett hvor lang tid det tar!
Pass på å få med dere den boken dere har fra helsestasjonen der vekt og høyde oppigjennom står! De følger veldig nøye med på det. Vi var til kontroll hvert 4-6 månd i 3,5 år. Ut i fra disse tallene, en gastroskopi uten klart resultat og en tilfeldighet, fant vi ut at hun hadde en uspesifikk matintoleranse/allergi og profiterte veldig på å få allergimedisinene hun kun hadde fått om sommeren, hele året!
Holdt på med medisiner til hun var nesten 10 år. Kuttet ut en periode og mageproblemene kom tilbake. Så nå har hun igjen fått allergimedisiner og må nok ta dem til hun blir voksen. Eller som legen sa: Så lenge hun gidder!
Dvs så lenge hun selv føler at de hjelper mot magesmerter og avføringsproblemer!

Masse lykke til!

__________________
Kitt er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Syns "Less carbs" høres fornuftig ut! ;) Svar med sitat