Vis enkelt innlegg
Gammel 16-07-10, 08:52   #45
Mailin
Medlem
 
Mailin sin avatar
 
Medlem siden: Jul 2010
Hvor: Stavanger
Innlegg: 139
Mailin er på en erverdig vei

Sv: Cocosasjokolade ...

Jeg har laget denne lenge, er ikke mange karber så spiser med god samvittighet. Jeg pleier imidlertid å blande sammen cocosa, kakao og kokosmasse, og så litt vaniljeessens, nøtter, noen dråper sterk kaffe e.l. for å variere litt. Veldig god med extra virgin med litt kokossmak i, men like god med den vanlige billigere cocosaen. Kokosmassen gjør at sjokoladen blir litt "tørrere". Kakaoen er det veldig lite karbo i (18 pr 100 hvis jeg ikke husker feil), og man bruker jo bare bittelitt. Dessuten synes jeg det er litt stress med vannbad...hehe

__________________



Mailin er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Eurodiet Svar med sitat