Vis enkelt innlegg
Gammel 26-07-10, 12:26   #6
Kitt
Seniormedlem
 
Kitt sin avatar
 
Medlem siden: Jan 2008
Hvor: Asker
Alder: 57
Innlegg: 18.153
Kitt er bare helt fantastiskKitt er bare helt fantastiskKitt er bare helt fantastiskKitt er bare helt fantastiskKitt er bare helt fantastiskKitt er bare helt fantastiskKitt er bare helt fantastiskKitt er bare helt fantastiskKitt er bare helt fantastiskKitt er bare helt fantastiskKitt er bare helt fantastisk

Sv: Oppstart av ketolysedietten

Opprinnelig lagt inn av Karoline123, her.

Takk!!

Den har jeg lest

Glemte å skrive et spørsmål jeg lurer VELDIG på: hvilken olje/smør er best å bruke??

Flott, da er du allerede klar for en nedtrapping av karbene!

Det finnes bare en type smør; den det står SMØR på! Alt annet er margarin, og det vil vi helst ikke bruke!

Mange sier rapsolje er best til å steke i, mens en god olivenolje passer best på salaten.
Det finnes også kokosolje(cocosa uten smak) som tåler høye steketemperaturer!

__________________
Kitt er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Syns "Less carbs" høres fornuftig ut! ;) Svar med sitat