Sv: Perspektiver på fett
Opprinnelig lagt inn av Matglad, her.
Før i gamle dager, for noen år siden, var jeg blandt de som bekymret seg for fett. Merker at mitt perspektiv har endret seg kraftig.
Trengte rømme nå i ferien og fikk bare tak i lettrømme. Merker at det byr meg skikkelig i mot å bruke av denne. Lekte med tanken å spe den ut med smør. Kjøpte ved en feil Philidelfia light, de ser jo helt like ut, denne står like ubrukt.
Var på hyttetur med noen som drakk melk, har ikke gjort det selv på mange år. Kom til å studere lettmelka og oppdaga til min forundring at den inneholdt kun 1,5 g fett. Fikk da fullstendig latterkikk da jeg kom på at det også finnes ekstra lett lettmelk og skummetmelk!! Hva er poenget, lage to varianter som er enda magrere enn 1,5 g.
Skjønner at mitt perspektiv har endret seg kraftig, synes nå helmelk med sine 3,9 g fett er magre saker. Hipp hurra for kremfløte i kaffen, ekte smør og Gräddost .
Ja det er rare greier dette her, jeg levde nærmest fettfritt i mange år. Nå koser jeg meg glugg i hjel med deilig smakfull mat. Og så mye mer fornøyd jeg er! men det var liitt av en overgang, ikke enkelt i begynnelsen 
|