Vis enkelt innlegg
Gammel 28-07-10, 23:15   #2
arnakristin
Seniormedlem
 
arnakristin sin avatar
 
Medlem siden: Aug 2008
Hvor: Drammen
Innlegg: 2.035
arnakristin har veldig mye å være stolt avarnakristin har veldig mye å være stolt avarnakristin har veldig mye å være stolt avarnakristin har veldig mye å være stolt avarnakristin har veldig mye å være stolt avarnakristin har veldig mye å være stolt avarnakristin har veldig mye å være stolt avarnakristin har veldig mye å være stolt avarnakristin har veldig mye å være stolt av

Sv: Lavkarbo uten ønske om vektreduksjon

Hei,
Lavkarbo er en paraplybetegnelse på karbo reduserte kosthold med inntak fra tilnærmet null til 150 kh pr dag. Veldig mange som ønsker vektreduksjon ligger fra tilnærmet null til 25 kh, en overveldende andel av de som er på vedlikehold ligger på 30–60 kh pr dag og de aller, aller fleste ligger nok under 72 kh pr dag ref Lutz (boka: Bedre uten brød). Den generelle regelen er dess høyere kh dess mindre fett men den generelle oppfatningen at man ikke behøver og reduser på fettinntaket før man passerer 72 kh, ref. Lutz.
Lavkarbo er vektregulerende så er man normalvektig så går man ikke ned i vekt – hva hode og kroppen mener er idealvekta er ikke alltids i samsvar.

arnakristin er avlogget   Min kostholdsfilosofi: ketolyse Svar med sitat