Vis enkelt innlegg
Gammel 29-07-10, 15:19   #50
Bonsai
Juniormedlem
 
Bonsai sin avatar
 
Medlem siden: Jul 2010
Alder: 36
Innlegg: 11
Bonsai er på en erverdig vei

Sv: Julistarternes veietråd!

Jeg begynte på torsdag forrige uke, men er fra tidligere er jeg vant med å ha veiedag på fredager, og det har jeg lyst til å fortsette med. Likevel måtte jeg jo opp på vekta i dag (hjemme hos mine foreldre, og ikke vekten jeg vanligvis bruker).

Resultatet er ned 2,8 kilo første uke. Etter hva jeg har erfart før, så har vekten her jeg er nå vært "slemmere" enn vekten jeg har hjemme, så det blir spennende å veie seg på riktig vekt i morgen.

Uansett: 2,8 kilo på en uke! Jeg er overveldet (selv om det sikkert er mye vann... men det tenker vi ikke på. Det her er jo kjempemotiverende).

I tillegg: kroppen føles bedre! Jeg kjenner kroppen min bedre allerede nå, og jeg kjenner allerede signaler om hva kroppen liker og ikke liker, hvor jeg tidligere ikke har kjent noe som helst (høy som jeg var på karbohydrater). Ikke er jeg oppblåst, og da jeg var på tur med en venninne i går, og vi var langt unna butikker og jeg ble sulten så fikk jeg meg en ny overaskelse. Og bare på EN uke!
Tidligere, når jeg ble sulten, så ble hele kroppen sulten. Jeg ble humørsyk, kvalm og mistet all energi og orket ingenting lenger. I går var likevel humøret oppe, og hadde masse energi. Eneste som gjorde at jeg kjente sulten var at magen begynte å bråke og gjøre vondt. At ingen har fortalt meg dette her tidligere...

__________________


Bonsai er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Ketolyse Svar med sitat