Tråd: Grønnsaksris
Vis enkelt innlegg
Gammel 29-07-10, 21:36   #4
Imse
Seniormedlem
 
Imse sin avatar
 
Medlem siden: Jun 2005
Hvor: Hedmark
Innlegg: 9.680
Imse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastisk

Sv: Grønnsaksris

Opprinnelig lagt inn av TrillTrall, her.

Blomkålris er kjempegodt, men jeg skjønner ikke hvorfor dere koker den så lenge? Når blomkålen er revet tar det jo ikke mer enn 2-3-4 min før den er gjennomkokt? Liker sånne grønnsaker med litt tyggemotstand jeg da.

Jeg synes også den smaker best etter kort oppkok eller kort steking, for ellers lukter den promp som storebror sier..
Smaken er delt som baken. Elers er en dråpe eller to med sesamolje veldig godt i, og gir litt mere rissmak synes jeg.

Imse er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Ketogent 0-20 Svar med sitat