Da jeg laget disse bollene var jeg fysen på noe søtt uten søtning (siden det er partystopper for meg for tiden ) Og siden utvalget i kjøleskapet var heller magert måtte jeg bruke det jeg hadde for hånden siden det er søndag Resultatet ble boller som minnet utrolig mye om fastelavensboller og som var søte nok (for meg) 4 egg 4 ss creme fraiche 200 gr kesam 3 ss smør 1 skvett fløte (søtning ) 1 ss kruskakli 3 ss glutenmel 3 ss soyaprotein 2 ss soyamel 1 ss fiberhusk 1 ts jbkm (kan kanskje sløyfes?) 2 ts bakepulver 1 ts kardemomme litt salt Alt røres sammen og legges i passende bollestørrelse på bakepapir. Deigen blir klissete og flyter pittelitt ut når den stekes, men blir bollefasong La dem heve litt før dem stekes på 200 gr i 20-30 min. Deles i to og toppes med rørte usøtede jordbær og usøtet pisket krem Smaker helt nydelig!