Opprinnelig lagt inn av Gressenka, her. Tusen hjertlig millioner takk for svar Gerd! Syns det er fint gjort av deg å hjelpe alle slik, men skikkelige svar og alt. Da skal jeg prøve å øke inntaket av grønnsaker og se om jeg klarer å komme meg over 15 karber vertfall. Jeg spiser en del løk da. Isbergsalat, brokkoli, sopp, agurk, tomat og blomkål er også på menyen. Skulle ønske jeg hadde noen her med meg 24/7 som laga mat til meg så jeg var helt sikker på at jeg gjorde rett
Opprinnelig lagt inn av Gressenka, her.
Tusen hjertlig millioner takk for svar Gerd! Syns det er fint gjort av deg å hjelpe alle slik, men skikkelige svar og alt. Da skal jeg prøve å øke inntaket av grønnsaker og se om jeg klarer å komme meg over 15 karber vertfall. Jeg spiser en del løk da. Isbergsalat, brokkoli, sopp, agurk, tomat og blomkål er også på menyen. Skulle ønske jeg hadde noen her med meg 24/7 som laga mat til meg så jeg var helt sikker på at jeg gjorde rett
Det kan være lurt å følge oppskriftene og menyforslag i boka i starten Til du kommer inn i det og ting setter seg i fingrene og man tar det mer på feelingen Det er litt jobb i starten å veie, måle osv. Men det er verdt det Viss du klikker på linken Min journal i signaturen min og går til aller 1. innlegg der, så ligger det noen ukemenyer jeg brukte i starten. Kanskje de kan være til hjelp Og når du først lager middag, så er det lurt å lage store porsjoner og så ev. fryse ned. Veldig kjekt å ha til travle dager og til dager hvor man ikke er så gira på å lage mat