Opprinnelig lagt inn av Gerd, her. Det kan være lurt å følge oppskriftene og menyforslag i boka i starten Til du kommer inn i det og ting setter seg i fingrene og man tar det mer på feelingen Det er litt jobb i starten å veie, måle osv. Men det er verdt det Viss du klikker på linken Min journal i signaturen min og går til aller 1. innlegg der, så ligger det noen ukemenyer jeg brukte i starten. Kanskje de kan være til hjelp Og når du først lager middag, så er det lurt å lage store porsjoner og så ev. fryse ned. Veldig kjekt å ha til travle dager og til dager hvor man ikke er så gira på å lage mat
Opprinnelig lagt inn av Gerd, her.
Det kan være lurt å følge oppskriftene og menyforslag i boka i starten Til du kommer inn i det og ting setter seg i fingrene og man tar det mer på feelingen Det er litt jobb i starten å veie, måle osv. Men det er verdt det Viss du klikker på linken Min journal i signaturen min og går til aller 1. innlegg der, så ligger det noen ukemenyer jeg brukte i starten. Kanskje de kan være til hjelp Og når du først lager middag, så er det lurt å lage store porsjoner og så ev. fryse ned. Veldig kjekt å ha til travle dager og til dager hvor man ikke er så gira på å lage mat
Du er gull! Takk for tipsene