Frø - Hvilke frø?
Hei! Er ganske ny her og håper å få svar fra noen erfarne lavkarbo venner:-)
Hvilke frø/korn/nøtter er best å bruke i musli/brød?
Jeg spiser yogurt naturell/tyrkisk yoghurt sammen med bær og frø. Bruker linfrø, gresskarkjerner, solsikkefrø og loppefrø.
Kjøpte en candalopemelon i går og da kom jeg på at det må være høy næringsverdi i melonfrø? Noen som vet? Har noen erfaring med å tørke melonfrø selv. Det har jeg lyst til å prøve:-)
Ellers søkte jeg på Cocosa og bestillte på en nettbutikk i går. Fant ut at www.markensgrode.no har lave priser. Bestillte også sukrin, gresskarkjerner, adzukibønner, D3 vitamin og noen andre matvarer som ikke er i vanlig butikk.
Adzukibønner skal være en super bønne som setter i gang forbrenningen og kalles slankebønne i Østen. Noen som har erfaring?
Er veldig spent på svar. Synes det er gøy å lage mat og helst fra grunnen av. Skal bli spennende om lavkarbo virker på meg.
|