Tråd: Rabarbrasuppe
Vis enkelt innlegg
Gammel 03-06-05, 14:10   #2
Muskat
Seniormedlem
 
Muskat sin avatar
 
Medlem siden: Feb 2005
Hvor: Uren Luren Himmelturen
Innlegg: 1.338
Muskat er bare helt fantastiskMuskat er bare helt fantastiskMuskat er bare helt fantastiskMuskat er bare helt fantastiskMuskat er bare helt fantastiskMuskat er bare helt fantastiskMuskat er bare helt fantastiskMuskat er bare helt fantastiskMuskat er bare helt fantastiskMuskat er bare helt fantastiskMuskat er bare helt fantastisk

Grunnen til at mel fungerer som jevning er at det har stivelse. Stivelse er karbohydrater! Fy fy fy! Derfor fungerer ikke soyamel som jevning. Det vil nok også sette en veldig uvant smak på suppen.

Jeg bare holder meg unna fruktsupper og slikt som skal jevnes, men her ville jeg gjort to ting. A) laget en tradisjonell porsjon til familien. B) eksperimentert til meg selv med gelatin og kunstig søtning.

Muskat

__________________
'I don't see this being settled with logic.' - Buffy, Earshot

Muskat er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Montignac Svar med sitat