Tråd: Rabarbrasuppe
Vis enkelt innlegg
Gammel 03-06-05, 14:21   #3
Hope
Juniormedlem
 
Medlem siden: May 2005
Hvor: Krokstadelva
Alder: 44
Innlegg: 17
Hope er på en erverdig vei

Opprinnelig lagt inn av Muskat

Grunnen til at mel fungerer som jevning er at det har stivelse. Stivelse er karbohydrater! Fy fy fy! Derfor fungerer ikke soyamel som jevning. Det vil nok også sette en veldig uvant smak på suppen.
Muskat

Det burde jeg ha tenkt på hehe..

Opprinnelig lagt inn av Muskat

Jeg bare holder meg unna fruktsupper og slikt som skal jevnes, men her ville jeg gjort to ting. A) laget en tradisjonell porsjon til familien. B) eksperimentert til meg selv med gelatin og kunstig søtning.

Muskat

får se hva jeg finner ut av, men er ikke gelatin stivelse det også? uten karbohydrater kanskje??

__________________

En ny start..

Start: 12/3-07:100 kg.
Delmål 1: 20/4-07: 85 kg
Hope er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Lavkarbo!! Svar med sitat