Sv: Folkens, dette er PIZZA!
Jeg har nå laget denne pizzaen med glutenmel. Fulgte oppskriften til ISET, men i stedet for å ha oppi soyaprotein (som egentlig var meningen. Gjorde en liten tabbe) hadde jeg oppi litt og litt glutenmel til røra fikk konsistensen som beskrevet i oppskriften. Jeg har ikke noe sammenligningsgrunnlag for å sammeligne denne oppskriften med samme oppskriften med soyaprotein. Pizzabunn med hvetemel er bedre, men med tanke på alle karbsene jeg sparer, kan jeg godt tenke meg å lage denne på ny. Neste gang vil jeg prøve med soyaprotein for å få sammenligningsgrunnlaget. Det jeg savnet var at det ikke var så sprø bunn som jeg liker, men etter at pizzaen hadde stått å kjølt seg ned litt, var det ikke noe problem å spise med fingrene uten at det datt fra hverandre.
Til fyll hadde jeg pizzasaus komponert av tomatpurre, hakkede tomater, olje, salt og pepper. Over dette et lag med ost så kjøttdeig og løk
Bunnen måtte stå ganske mye lenger i ovenen før jeg hadde på fyll. Hadde ca 13-15 min
__________________

|