Tråd: Risotto
Vis enkelt innlegg
Gammel 08-08-10, 19:54   #4
Idamor
Medlem
 
Idamor sin avatar
 
Medlem siden: Aug 2009
Hvor: Eidsvoll
Alder: 40
Innlegg: 200
Idamor er på en erverdig vei

Sv: Risotto

Opprinnelig lagt inn av frkDoug, her.

Stek blomkål, løk, purre og bacon til det blir gyllent, så heller du fløte over. la fløten koke ut, slik at den blir sausaktig. Jeg anbefaler at du bare tar litt og litt fløte, slik at det ikke blir for mye saus, for hele retten skal "henge" sammen, det skal ikke flyte fløte av dette....Kryddre med salt og pepper. Når fløten har redusert seg, kan du ha oppi blomkålen, å "koke" den sammen med resten.

Bare et spørsmål. Her skriver du at blomkål, løk, purre og bacon skal stekes gyllent, for så å helle fløte over dette.

Og litt senere skriver du at når fløten har redusert seg, DA kan du ha oppi blomkålen. Når skal egentlig blomkålen oppi?

__________________
Gravid som prøver å komme tilbake til lavkarbo...
Idamor er avlogget   Min kostholdsfilosofi: LCHF Svar med sitat