Vis enkelt innlegg
Gammel 11-08-10, 23:38   #5
Photobscura
Supermoderator
 
Photobscura sin avatar
 
Medlem siden: Aug 2005
Hvor: ::Oslo Rock City::
Alder: 46
Innlegg: 26.188
Photobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastisk

Sv: Sånn lager jeg yoghurt

Opprinnelig lagt inn av Frøy, her.

Jeg vil tro at honningen er der for at melkesyrebakteriene skal ha noe å spise? Akkurat som man tar litt sukker/sirup/honning i brøddeig som mat for gjæren.

Da er sukkeret/honningen omdannet til melkesyre når yoghurten er ferdig

Ah, ok. Virker jo spennende!

__________________
“What matters most is how well you walk through the fire”
-Charles Bukowski

Siste rest, nytt forsøk:



Minus 31,3 kilo på lavkarbo!
Photobscura er avlogget   Min kostholdsfilosofi: ♥The good life♥ Svar med sitat