Vis enkelt innlegg
Gammel 14-08-10, 02:48   #1
jonibulda
Medlem
 
Medlem siden: Jul 2010
Hvor: Oslo
Innlegg: 53
jonibulda er på en erverdig vei

Digge pancakes til frokost og kvelds

2 egg (blir ca 1 dl.)
1 dl. h-melk
1 dl. soyalmel
en god dæsj kardemomme
En solid dose natreen

Når røre helles over stekepanna, strøs en solid klype soyaflakker over. Det smaker bra (gir en saltaktig kontrast til det søte) + gjør at pannekaken blir mye lettere å snu + gjør at man føler seg mettere etterpå fordi magen får litt å kna på.

Bedre å stø soyaflakkene over enn å blande det inn i røra, fordi da bare synker de til bunnen.

Spises med mye rømme og syltetøy.

Oppskriften er nesten lik som "fedon pannekakene".

Det er litt karber i melken og syltetøyet, men det får være grenser på fanatisme.

jonibulda er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Lavkarbo Svar med sitat