Vis enkelt innlegg
Gammel 15-08-10, 11:17   #59
Iselilja
Medlem
 
Iselilja sin avatar
 
Medlem siden: Apr 2009
Innlegg: 229
Iselilja er på en erverdig vei

Sv: Kutte ut shampoo

Jeg forsøkte meg på "balsammetoden" i fjor en gang. Det gikk greit noen måneder og jeg ble kvitt den evige kløingen i hodebunnen, men etter en stund ble dessverre håret veldig fett og rart bak på hodet. Det endte med at jeg ga opp, og nå bruker jeg en økologisk sjampo fra Green People, uten SLS, silikon og parabener.

Er fremdeles skeptisk til å påføre kroppen rare stoffer, så jeg leter stadig etter alternative, "naturlige" løsninger... Har funnet noe som heter Fitjar Såpekokeri, som lager naturlige sjampoer, såper og hudoljer. Blant annet sjampo basert på bjørk (!). Noen som har erfaringer med disse?


Selv er jeg nok nødt til å bruke en eller annen form for sjampo, for å få vasket ut stylingprodukter, som jeg her heelt avhengig av. Har langt og ganske slett, kjedelig hår. Tuppene er slitte og frizzy, og på toppen av hodet er det masse flyvende, irriterende småhår som henger ned i ansiktet (*grøss* ) hvis de ikke holdes i sjakk av hårgele/hårskum/hårspray. Av samme grunn grer jeg meg forøvrig ikke. Løser bare opp de verste flokene med hendene.


Det skal ikke være lett...

Iselilja er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Generell lavkarbo Svar med sitat