Tråd: Kryddersmør
Vis enkelt innlegg
Gammel 15-08-10, 16:17   #3
Thaleia
Medlem
 
Thaleia sin avatar
 
Medlem siden: Aug 2008
Hvor: Bergen
Innlegg: 116
Thaleia er på en erverdig vei

Sv: Kryddersmør

Jeg bruker vanlig saltet smør, lar det stå i romtemperatur til det mykner og bruker stavmixer til å blande det med ønsket krydder og litt sitronsaft. Mine favoritter er hvitløkssmør og chilismør(blander inn sambal olek) Har ikke noen eksakt oppskrift, bruker ca 2-3 hvitløksfedd eller 1-1,5 ts sambal olek til 250gr smør(jeg er for øvrig veldig glad i både chili og hvitløk). Vær obs på at krydderene trenger litt tid før de "setter seg"(smaker mer etterhvert), og at en derfor ikke bør ha i alt for mye.
Hvitløkssmør i Jukseris/blomkålris er utrolig godt.

__________________





Thaleia er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Prøver å redusere karbohydratene nok en gang Svar med sitat