Vis enkelt innlegg
Gammel 15-08-10, 19:27   #1
Kanutten
Seniormedlem
 
Kanutten sin avatar
 
Medlem siden: Jan 2007
Innlegg: 11.548
Kanutten er bare helt fantastiskKanutten er bare helt fantastiskKanutten er bare helt fantastiskKanutten er bare helt fantastiskKanutten er bare helt fantastiskKanutten er bare helt fantastiskKanutten er bare helt fantastiskKanutten er bare helt fantastiskKanutten er bare helt fantastiskKanutten er bare helt fantastiskKanutten er bare helt fantastisk

Brunsaus

Lagde brunsaus i dag. Av glutenmel..

Den ble helt som vanlig brunsaus.. Eneste forskjellen var at melet ble brunt mye fortere enn med vanlig hvetemel slik at man må bruke svakere varme..

Smaken var den samme, det samme med konsistensen.

__________________
Æ står han a!

Sist redigert av Kanutten : 16-08-10 kl 07:51.
Kanutten er avlogget   Min kostholdsfilosofi: ♥ Lavkarbo ala Kanutt ♥ Svar med sitat